Arte Aparte: Wil de Wildt en Frenk Steffens

Wil Wil de Wildt, geboren in 1961 in Tilburg, en sinds 2000 in midden-Portugal wonend, is al zo’n 20 jaar bezig met de airbrush.

Nadat hij diverse cursussen in Nederland afgerond had, die hem niet tevreden stelden, is hij uiteindelijk terechtgekomen bij David de Graaff in België. Daar heeft hij 2 jaar lessen gevolgd.

Hoewel airbrush zijn specialiteit blijft, heeft hij zich de laatste jaren meer toegelegd op de toepassing van gemengde technieken.

Wil zijn werken kennen vele vormen: van schilderijen op doek of papier, via muurschilderingen en fresco’s, naar decoraties in woningen en horecagelegenheden en andere toepassingen.

Behalve projecten in Nederland is zijn werk ook te vinden in België en Portugal.
Exposities hebben plaatsgevonden in Nederland, Duitsland en Portugal.

Wil de Wildts werk kenmerkt zich enerzijds door de foto-realistische inslag, waarvoor de airbrush zich bij uitstek leent, maar tevens door het zoeken naar een stijl die meer verwant is met het surrealisme.

Wil Inmiddels is de bezetting van Arte Aparte uitgebreid. Frenk Steffens, geboren in Tilburg in 1952, woont al sinds 1982 in Portugal.

Geïnspireerd geraakt door het werk van Wil de Wildt is hij cursussen en workshops in vrije-hand airbrush-techniek gaan volgen bij Wil en bij Joop van der Velden. Zijn enthousiasme en kwaliteiten hebben er toe geleid dat hij partner is geworden in Arte Aparte.

Arte Aparte werkt ook in opdracht. Samen met de opdrachtgever wordt een konsept uitgewerkt en vormgegeven. Het atelier in Portugal heeft alle mogelijkheden om ook internationale projecten te ontwikkelen, en heeft de mogelijkheden om cursussen en workshops te verzorgen.

In de galerie vindt u voorbeelden van reeds gerealiseerde werken en projecten.

Bent u geïnteresseerd, neem gerust vrijblijvend kontakt op of maak een afspraak om het atelier te bezoeken.
Telefoon (00 351) 238 671096 (atelier Arte Aparte)
GSM (00 351) 964534046 (Wil de Wildt)
GSM (00 351) 962376942 (Frenk Steffens)

 
e-mail wildewildt@gmail.com Copyright Arte Aparte · Rua dos Olivais 22 · 3400-769 Vila Pouca da Beira · Portugal